Az 100%, hogy a rulett-stratégiákat alkalmazva összehasonlíthatatlanul több esélyed van arra, hogy szép summát nyerj az online kaszinókban, mint ha csak cél és terv nélkül összevissza rakosgatod a téteket. Azt viszont nem szabad elfelejtened, hogy nincs tuti módszer. A legjobb ha a stratégiákat kevered, vagyis hol „A”-t, hol „B”.t, hol meg a „C”-t választod. Persze egy sessiön-ön belül TILOS a stratégiákat váltogatni addig, amíg az éppen aktuálisnak a végére nem értél. Azért is érdemes a hetek/hónapok során egyre több stratégiát kipróbálni, mert így találhatod meg a legkönnyebben azokat, amelyek a legjobban illenek a stílusodhoz, kockázattűrésedhez, pénztárcádhoz.

 

Stratégia


A mostani anyagban számtalan stratégiával ismerkedsz meg. Nagyon fontos, hogy mindent PONTOSAN ugyanúgy csinálj, ahogyan azt itt olvashatod. Bárminemű eltéréssel letérsz a nyereménnyel kecsegtető útról.


A stratégiákhoz ismerned kell azt is, hogy milyen kifizetési struktúrával dolgoznak a kaszinók:


1. Egy szám - Straight Up 1:35
2. Két szám - Split 1:17
3. Három szám - Street 1:11
4. Négy szám - Corner 1:8
5. Hat szám - Six Line 1:5
6. Tizenkét szám - Dozen and Columns 1:2
7. Egyszerű sanszok - Even Chances 1:1
Piros - Red | Fekete - Black
Páros - Even | Páratlan - Odd
Kis számok (1-18) | Nagy számok (19-36)


Számok megjátszása:

Az asztalon lévő 37 számból 35-re teszel egy-egy tétet. Köztük a nullára is. Pörgetsz és ha bejön valamelyik, akkor 36 tétet nyersz. Vesztés esetén a Martingale-módszert alkalmazva duplázd a téteket, de szigorúan ugyanazokat a számokat tedd meg, mint az első körben.

Tükröződés:


A tükröződés egy bevett stratégia a rutinosabb játékosok körében, amelyet sok-sok év tapasztalata alapján fejlesztettek tökéletesre.  A lényege, hogy egy adott kör tükörként választja el az elötte lévő és az utána következő fogadások kimenetelét. Ezt a stratégiát leginkább a színek megtippelésére érdemes alkalmazni, de persze működik alacsony-magas, páros-páratlanra is, sőt azok, akik szeretnek elemezni még a számoknál is megfigyelhetik és kihasználhatják a tükröződést.

Példa: 1=fekete; 2=piros
122111212111221
Tökéletesen látható, hogy ebben a példában a kiemelt egyes a tengely, hiszen utána fordított sorrendben érkeznek a színek.

A SHAUN-rendszer:

Ezt a rendszert $66-ral kell játszanod. A rulettkeréken összesen 37 szám található. A tétrakás során mindössze négy számot hagysz üresen. Innentől kezdve nagyon egyszerű a képlet. Ha pont a kihagyott négy szám egyike pörög ki, akkor vesztettél, minden más esetben nyertél 6$-t.

Ezt kell tenned:

1. Tegyél 36 eurót a pirosra
2. $4-t tegyél egyenként a 0-2, 8-11, 10-13, 17-20, 26-29 és a 28-31 metszéspontjaira
3. $2-t tegyél 3 általad kiválasztott számra ezek közül: 4,6,15,22,24,33,35

Nagyon fontos, hogy ez csak a francia-ruletten működik nyereségesen és ott sem szabad sokáig játszani.

A $21-os csoda:

- $10-t raksz az első tucatra
- $10-t a második tucatra
- $1-t a harmadik tucat tíz, általad kiválasztott számára

Ha a 10 tetszőleges szám egyikét találod el, akkor $36 lesz a nyereményed, azaz a tiszta profitod itt is $6 lesz.

Ha a 0-át vagy az általad nem meg rakott két szám jön ki, akkor elveszted a tétjeidet. Ebben az esetben a 10 számon megduplázod a téteket és 1-1 dollárt teszel az első, illetve második tucatra is.

Már az első alkalomnál is nagyon kicsi volt az esélye annak, hogy a számodra kedvezőtlen három szám egyik jöjjön ki, de a második pörgetésnél ennek az esélye már szinte egyenlő a nullával. Ha a második kört megnyered, akkor ismét pénzednél vagy viszont ebben az esetben aznap inkább próbálkozz másik stratégiával.

Egy szám a a nyerő:


Vegyél magadhoz 250 dollárt és kezdődhet is a móka! Pörgess 30-szor de tét nélkül. Ezután válassz ki egy olyan számot, amely nem jött ki a 30 pörgetés során (ez csak úgy lehetséges ha írod őket). Rakj rá $1-t és pörgess megint. Ha nem jön be, akkor megint rakj rá $1-t. Ezt addig folytasd, amíg nem jön be a számod. 35 pörgetés után, ha még mindig nem jött be a számod, duplázd meg a számon a tétet. Tehát 35 körön keresztül $2-t tegyél ugyanarra a számra. Azért kell $2-t tenni, mert ha csak $1-ral játszanál tovább, találat esetén sem jönne vissza a pénzed. Nagyon fontos, hogy mindenképp tarts ki a választott számod mellett és amint bejön változtass!

Számmisztika:

A számmisztika matematikai összefüggéseit csak sok tízezer pörgetés után lehetne igazolni vagy cáfolni. A feltételezés mely szerint az online-rulett számai között összefüggést találhatunk, azon alapul, hogy az online kaszinók úgynevezett RNG-vel (random number genearator; véletlen szám generátor) dolgoznak, amely véletlenszerűsége ellenére sem tud teljesen csak a véletlen szerint üzemelni, hiszen emberek programozták matematikai képletek segítségével. Ennek megfelelően hosszútávon biztosan találni markáns jellemvonásokat/trendeket.


Ezeket azonban csak akkor találod meg, veszed észre, ha folyamatosan jegyzeteled őket és keresed a tükröződéseket, ismétlődéseket. Dióhéjban a párokra, az emelkedő-csökkenő számsorozatokra, a végletekre (1-36), a tükörképekre (23-32) és a számok összegére érdemes figyelmet fordítani.

Mint te is láthatod rengeteg módszer létezik. Ez is azt bizonyítja, hogy a rulettben van fantázia, különben ki szentelné annak a drága idejét, hogy ezeket a sok helyen már bevált stratégiákat megalkossa?  Sokan ott buknak el, hogy bár azt hiszik, hogy mindent betartanak, itt-ott mégis eltérnek a leírtaktól és utána a rendszert hibáztatják. A másik gyakori hiba a nem megfelelő töke menedzselés, de erre sok más mellett a következő anyagban térünk ki.

 

Neked ajánljuk:
10 aranyszabály a roulette asztaloknál