A ruletten számtalan módon lehet pénzt nyerni. Könnyen lehet, hogy egyik nap az egyik, a másik nap a másik stratégia válik be míg mondjuk a nyolcadik napon ismét egy újabb a nyerő.

 

Persze az online kaszinónak nincs lelke, de mivel a véletlen szám generátort is emberek programozták, ezért ha azt veszed észre, hogy hosszú nyerőszériáid vannak, akkor érdemes a kockázatos de sok nyereménnyel kecsegtető stratégiát választani, míg ha úgy tűnik, hogy ez nem a te napod, akkor a biztonságra kell rámenni.

 

Ma két olyan stratégiát fogunk bemutatni, amely inkább azokra a napokra szól, amikor nem a nagy, hanem a biztos jövedelem érdekében ülsz le a rulett asztal mellé.

 

Oscar Grind Rulett stratégia:


A nevét a feltalálójáról, Oscarról kapta, aki még 1965-ben egy IBM970-en tesztelte 280,000 pörgetés szimulációval a rendszert.

 

A rendszer lényege a kis kockázat kis nyeremény elve. Addig tart egy sessiön, amíg egy egységet nem nyersz. Utána egy újat kell kezdeni.

 

Nézzük, hogy ez hogyan is néz ki a gyakorlatban:

 

Pörgetés

Tét

Esemény

Állás

1

1

Veszítesz

$-1

2

1

Veszítesz

$-2

3

1

Veszítesz

$-3

4

1

Nyersz

$-2

5

2

Nyersz

$0

6

1

Veszítesz

$-1

7

1

Veszítesz

$-2

8

1

Nyersz

$-1

9

2

Nyersz

$+1

Vége a sessiönne

 

Mint azt te is láthatod, a példában összesen ötször veszítettél és négyszer nyertél és mégis 1 egység profitot könyveltél el. Pontosan ez a szépsége ennek a stratégiának! Amikor a +1 egység megvan, azonnal új sessiönt kell kezdened, teljesen mindegy, hogyaz első vagy az 5. körben éred azt el. Nagyon fontos, hogy amikor nyersz, akkor a tétet emeled egyel. 

 

Middle rulett stratégia:


A Middle rulett stratégia hasonlít az Insurance-hoz és ahogyan azt is, ezt is nagyon könnyű alkalmazni a gyakorlatban. Amennyiben szerencsés vagy, pillanatok alatt hatalmas profitot generálhatsz.

 

Nézzük ezt is a gyakorlatban:

 

Pörgetés

Erre tegyél

Esemény

Profit

1

$2,5 a 2nd 12-re és $5 a FEKETÉRE

16

$2,5

2

$2,5 a 2nd 12-re, $5 a BLACK

5

$-7,5

3

$5,0 a 2nd 12-re, $10 a BLACK

20

$12,5

 

Ebben a stratégiában az biztosíték a FEKETE és a PIROS mezőn elhelyezett téted.

 

Mint láthatod, rengeteg stratégia létezik, de azt, hogy neked melyik jön be igazán azt magadnak kell kitapasztalnod.

 

Neked ajánljuk:
Haladó és James Bond rulett stratégia