Nem kell szerencse a ruletthez?


Ó, dehogynem. Szigorúan nézve csak a szerencsén múlik, hogy milyen számokat pörget ki neked az online kaszinó. Ezért lehet az, hogy nagyon rövid időn belül elbukod a befizetett pénzed. Ám ilyenkor tartasz önvizsgálatot?

 

Mert bár rövidtávon tényleg minden összejátszhat ellened, viszont az is igaz, hogy az ember egója a legtöbbször nem engedi, hogy magában is keresse a hibát. Ilyenkor jönnek az ismert mondatok. „Az online kaszinó elvette a pénzem.” „Hihetetlen, hogy nem jött be kb.: egy pörgetésem se.”


Ilyenkor kell minden egót félretenni és magadhoz teljesen őszinte lenni.


1. Érezted, hogy nagyon nem megy és ekkor azonnal felálltál az asztaltól?


Nagyon gyakori hiba szokott lenni a játékosoknál, hogy nem fogadják el a megmásíthatatlant. Azt, hogy nem nyerhetnek mindig. Görcsösen ragaszkodik az egójuk ahhoz, hogy ha 15 pörgetés alatt nem jött össze semmi, akkor most már a nagy számok törvénye alapján muszáj nyerniük. Ez hatalmas tévedés. Az online kaszinók véletlen szám generátora nem ismeri a nagy számok törvényét. Nagy baj is lenne, ha ismerné, hiszen akkor máris sokkal könnyebben ki lehetne játszani. Amikor minden jel arra mutat, hogy nekünk ma a rulett asztalnál nem terem babér, egyszerűen ki kell szállni a játékból.

 

2. Betartottál minden utasítást? Nem játszottál a limited felett, mert mondjuk hamar vissza akartad nyerni, amit addig elvesztettél?

online rulett stratégiák

 

Ez is tipikus és nagyon gyakori hiba. A játékos egyszerűen nem akarja belátni, hogy veszteséges napot zár, ezért elkezd nagyobb téten játszani, mondván, hogy egy jó pörgetéssel legalább visszanyer mindent és nullás eredménnyel megy aludni. Ez néha be is jöhet, de hosszútávon masszívan veszteséges ez a taktika. A jó játékos maximalizálja a nyereségét és minimalizálja a veszteségét. Ez az a mondat, amelyet MINDIG követned kell.

 

3. Tökéletes idegállapotban ültél le játszani? Minden zavaró tényezőt kizártál?


Nagyon sok játékos észre sem veszi, hogy azért veszít, mert nem a legjobb állapotban ül le a rulett kerék mellé. Elhagyott a barátnőd? Gondok vannak a munkahelyeden? Felhúzott a szomszéd? Ezekben az esetekben NE ülj le játszani, mert szinte biztos, hogy nagy bukó lesz a vége. Ugyanez igaz akkor is, ha sír a gyermek, ha állandóan beszél hozzá a párod, nem csak a játékra figyelsz. A környezeted és a családod mindig fontosabb, mint egy rulett asztal ezért ilyenkor nyugodtan hagyd abba a játékot, majd folytatod máskor.

 

Relax

 

Amennyiben ezekre teljesen őszintén válaszolsz és mindegyikre igen a válaszod, akkor most tényleg nem szeret Fortuna. Viszont hála annak, hogy a játékodban nincsenek nagy hibák, ez hamarosan megfordul és nem csak visszanyered az elment pénzt, hanem még nyers is hozzá. Mert hosszútávon a rulettel a jó játékosok nyernek, a rossz játékosok vesztenek.

 

Viszont ha bármelyik kérdésre a válaszod az, hogy nem, akkor teljesen mindegy, hogy a másik két kérdésre a válaszod igen, mert az online kaszinó előnye akkora, hogy egy nemleges választ sem bír el. Akkor leszel partiban vele, ha addig dolgozol ezeken a hibákon, amíg nyugodtan igennel felelhetsz a három kérdésre.

 

Neked ajánljuk:

Tíz aranyszabály az online rulett asztaloknál

Kezdő rulett stratégiák