A haladó rulett stratégia:

 

Ehhez a stratégiához $500-$550-ra lesz szükséged, vagyis jó esetben már egy $200-$250-os befizetéssel alkalmazhatod. Erre az összegre azért van szükség, hogy akkor is betartsd a szabályokat, ha végtelennek tűnő rossz szériába kerülsz. Ezzel a „biztosítékkal” tényleg csak akkor mész tönkre, ha minden összeesküdik ellened.

 

A feladat nagyon egyszerű: válassz 5 számot. Olyanokat, amelyek szerinted szerencsét hoznak neked. Először tegyél $1-t mind az ötre. Ez összesen 5$-os tétnek felel meg.

 

Amennyiben az első 8 pörgetés alatt egyszer sem találod el egyik számot sem, emeld meg a tétet $30-ra, vagyis mindegyik számra $6-t tégy. Ha a 13. pörgetés után is nyeremény nélkül állsz, emeld a tétet $11-ra. Nagyon ritkán, de előfordul, hogy a 16. pörgetés után is elkerül a szerencse, ilyenkor emeld meg a tétet  $16-ra.  Azért, hogy egyszerűbb legyen a stratégia megértése, készítettünk egy táblázatot neked:

Táblázat
 Természetesen lehet, hogy ez a stratégia számodra túl kockázatos, ezért nyugodtan próbáld ki először akár játékpénzzel és utána még mindig dönthetsz úgy, hogy élesben is szerencsét próbálsz.


A James Bond stratégia:


Ezt a stratégiát érdemes minél nagyobb téttel játszani, de persze ha nincsen tétenként $200-od, akkor nyugodtan próbáld ki mondjuk $20-ral.

 

A stratégia: tegyél $140-t a magas számokra (19-36). $50-t hat számra (13-18) és $10-t a nullára biztosításként.

 

Várható kimenetel:


19-36 között pörgetsz: $80 nyereség
13-18 szám közül bejön valamelyik: $100 nyereség
Nulla jön ki: $160 nyereség
1-12 jön ki: elveszted a tétet, ilyenkor emelned kell azt a Martingale elv alapján

 

Nagyon fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy ezzel a stratégiával pillanatok alatt sok pénzhez juthatsz, de egy rossz sorozat alatt nagyon sokat veszíthetsz is. Ezért mindig a tőkédnek megfelelő szinten játssz!

 

Neked ajánljuk:

Oscar Grind és Middle rulett stratégia

A $150-os és a 64%-os stratégia