Persze azért a lottót nem lehet például a ruletthez hasonlítani, mert az emberek általában megjátszanak 4 mezőt egy szelvényen és ezzel letudják a játékot. A rulett ennél sokkal impulzívabb és sokszínűbb játék, amelyben mellesleg sokkal több pénz forog, hiszen bármikor játszhatod, nem csak hetente egyszer vagy kétszer. Emellett ki sem kell mozdulnod a lakásból ahhoz, hogy játssz, mert nem a sarki lottózó nyitvatartásától függ a játékod, hanem mindössze egy megbízható internetes elérésre van szükséged, no meg némi pénzre.


A rulett játékosok meg vannak arról győződve, hogy létezik 100%-osan nyerő stratégia. Ezt nagyon sok oldal állítja felelőtlenül. Mi már a 10 szabályos cikkünkben is kihangsúlyoztuk, hogy NINCS ilyan stratégia és ne is adjatok pénzt olyanoknak, akik hasonlót állítanak.


Ez viszont közel sem jelenti azt, hogy nem lehetne nyerni a ruletten. Mindössze nem úgy ahogyan azt sok pénzért állítják. A titok pedig egy forintba sem kerül és nagyon egyszerű szabályokon nyugszik, mégis a játékosok 90%-a nem képes ezeket betartani.

 

Bankroll management


A könnyebb emészthetőség érdekében vegyünk egy $1000-os bankrollt:


A profi szerencsejátékosok azt mondják, hogy egy 30%-os nyereségnél illetve veszteségnél kell stratégiát váltani, már ami a pénzkezelést illeti.


Tegyük fel, hogy nyertél $300-t az $1,000-hoz. Ilyenkor folytathatod a játékot, viszont ilyenkor már nem a tőkédet tekintsd kiindulópontnak, hanem a nyereségedet. Ez azt jelenti, hogy ne akkor hagyd abba a játékot, amikor $1,000 vagy már $700-on vagy, hanem amikor $1150-nél. Így biztosítod magadnak azt, hogy a napot $150 pluszban zárd és ne nullán vagy esetleg mínuszban. A titok nyitja tehát az, hogy nyerés esetén az addigi nyereményedhez kell viszonyítani, nem pedig ahhoz a ponthoz, ahol a játéknap legelején álltál. Hihetetlen ugye, hogy ennyin múlik?


Pedig nagyon egyszerű belátni, hogy ez miért olyan fontos. Ilyenkor csak az ember személyiségéig kell leásnunk. Mert milyen az ember? Ha veszít, megpróbálja azonnal visszanyerni, de mindezt már olyan lelki állapotban, amely az esetek döntő többségében további méretes zakót von maga után, nem pedig nyereményeket. Ez az a pont, amin a játékosok 90%-a nem tud felülemelkedni és újra és újra elköveti ezt a hibát.

Rulett


Neked tehát nincs más dolgod, mint az alapstratégiákat alkalmazva, a bankroll menedzsmentet kőkeményen betartva játssz. Nem csak akkor, amikor jól megy, hanem akkor is, amikor úgy érzed, hogy az égiek összeesküdtek ellened. Amennyiben így teszel, biztosan nagyon sok örömödet és nyereményedet leled majd a rulettben.
betartani.


Amennyiben egy mondatban fogalmazhatnánk meg a lényeget, ezt írnánk: kőkeményen használd ki a nyerőszériákat és minél kevesebbet időzz akkor az asztaloknál, amikor nem megy a játék.


Neked ajánljuk:
Milyen gépet vásárolj az online kaszinózáshoz