A Triomphe kaszinó üdvözlő bónusza két szempontból is nagyszerű. Egyrészt befizetésed tripláját írják jóvá bónuszként, azaz €200 feltöltése esetén €800-val kezdhetsz játszani. A nagyvonalúság mellett egy másik érv, amiért érdemes lecsapni erre a bónuszra, az az átlagosnál kedvezőbb megforgatási követelmény. A befizetés és a bónusz összegének csupán 20-szorosát kellfeltenni tétként ahhoz, hogy a bónusz kifizethetővé váljon. Fontos: a bónuszt kizárólag nyerőgépeken használhatod fel.

 

Triomphe Casino

 

Az első befizetési bónuszon felül 150%-os újratöltési bónuszt kínálnak újabb €600 erejéig, a VIP rendszer pedig számos további előnnyel kecsegtet.

 

A Triomphe kaszinó rendelkezik letölthető klienssel, melynek elrendezése nagyjából megegyezik a webes felülettel, ám a játékok a telepítés után jóval gyorsabban töltődnek be a kliensből. E mellett természetesen böngészőből is elérhetők a játékok, sőt, weboldalukat mobileszközökre is optimalizálták, ahonnan az élő kaszinót leszámítva minden további játéktípus elérhető.

 

Nyerőgépekből van a legtöbb, ezeket két külön kategóriában találod. Mind a videó, mind a klasszikus pénznyerő automaták további alkategóriákkal is rendelkeznek a könnyebb átláthatóság érdekében. A Videó póker automaták terén már kisebb a választék, a legnépszerűbbek azért persze nem hiányoznak, sőt, vannak speciális változatok is. A kártya és asztali játékok között keresd a népszerű blackjack és rulett változatokat, valamint a pókerjátékokat. Van több mint egy tucat kaparós sorsjegyük is, és három kenó variáció is fellelhető náluk.

 

Mind a befizetés, mind a kifizetés biztonságos és gyors. A banki átutalás mellett bankkártyával, valamint az internetes pénztárcák szolgáltatásainak segítségével is mozgathatod a pénzedet a Triomphe kaszinónál. Ha kérdésed van, bátran keresd a segítőkész ügyfélszolgálatot, akiket már a regisztráció megkezdésétől könnyedén elérhetsz.

 

Ha most regisztrálsz, 300%-os bónusszal adhatsz jókora kezdőlökést a bankrollodnak! Kezdd el a játékot még ma a Triomphe kaszinónál, és élvezd a VIP tagoknak járó kedvezmények előnyeit!