Az biztos, hogy rendkívüli érzéseket válhat ki munkahelye a 64 éves, mexikói származású, de közel 50 éve Amerikában élő Efren Aguirre-éből, aki nemrégiben óriási, szinte elképzelhetetlenül nagy pénzt nyert egy nevadai kaszinóban.

 

Az igencsak nyugdíj korhatárán lévő férfi 16 éve dolgozik a newmonti aranybányában, és a nyeremény ellenére esze ágában sincs otthagyni hőn szeretett munkáját. Bár arról nem nyilatkozott, meddig akar még dolgozni, és mikor kezdi el élvezni nyugdíjas éveit, azt sejteni lehet, hogy ameddig fizikailag bírni fogja, ő bizony minden munkanapon lejár majd a bányába.

 

Efren Aguirre jackpot

 

És ebben valószínűleg az a 3,4 milliárd forintnak megfelelő összeg sem fogja őt eltántorítani, amit március végén nyert meg a Gold Dust Casino nyerőgépén. Aguirre feleségével tért be a kaszinóba, ahol leültek a Megabucks nevű slot gép elé, bedobtak száz dollárt, és abból kezdtek el játszani.

 

Nem egészen három pörgetés után a gép hirtelen megállt, és kiadta a jackpotot, amihez a nyerőautomata jellegzetes csillogó-villogó effektjei párosultak. Nem csoda, hogy Aguirre nem tudta mire vélni a dolgot, és hívta is a teremfőnököt, akinek azt mondta, szerinte elromlott a gép.

 

A teremfőnök viszont elárulta neki a fantasztikus hírt, miszerint semmi baja a gépnek, „mindössze” kiadta a 12.5 millió dolláros mega jackpotot. A házaspár persze alig hitt a szemének, akik később elárulták, hogy csak egy új ház vásárlását tervezik majd a pénzből, semmi komoly dologra nem szeretnének költeni belőle. Szívből gratulálunk a szimpatikus házaspárnak, és reméljük, azért jut ebből a hatalmas összegből az unokáknak is.