Az utóbbi időben újabb és újabb szerencsejáték oldalak kerültek blokkolásra Magyarországon. Az Európai Unió területén engedéllyel rendelkező online kaszinók azonban nem szüntetik meg szolgáltatásaikat a magyar játékosok számára, tiszteletben tartva honfitársaink európai fogyasztói jogait.

 

Számos internetszolgáltató azonban magyar IP címről elérhetetlenné tett több kaszinót is. Ennek ellenére mégis hozzáférhetsz a számládon levő pénzhez, sőt, zavartalanul játszhatsz is kedvenc játékoddal. Két lehetőség áll rendelkezésedre.

 

Játssz biztonságosan a Betfair kaszinóban!

 

Az egyszerűbb megoldás egy bővítmény telepítése a böngésződbe. A ZenMate pillanatok alatt aktiválható. Ezt követően több különböző ország közül választhatsz, az új IP címmel már könnyedén elérheted a blokkolt kaszinók minden szolgáltatását. A bővítmény Firefox, Chrome vagy akár Opera alatt is zavar mentesen fut, sőt, akár iOS alapú vagy Androidos mobil eszközre is felinstallálható.

 

A ZenMate ingyenes verziója korlátozott lehetőségekkel rendelkezik. Ha szánsz némi pénzt arra, hogy semmilyen szervezet ne tudja korlátozni, mikor milyen oldalt érhess el, akkor javasoljuk, hogy vásárolj VPN szolgáltatást. Ez jelenti leggyorsabb, legstabilabb és legbiztonságosabb megoldást a problémára. Számos különböző előfizetés küzül válogathatsz az interneten, a szolgáltatásokat jellemzően havi 1500-3000 forintért megvásárolhatod. Érdemes éves szintű csomagot vásárolni, így további kedvezményekben részesülhetsz.

 

Az egyik legjobb megoldás a Hide My Ass! nevű VPN szolgáltatás. Érdemes legalább fél éves csomagot választanod, márics csak 2400 forintra jön ki egy hónap. Szintén remek választás az ExpressVPN, melyet ugyancsak 2400 forintos havi díjért tudsz megvásárolni, de ehhez 12 hónapra kell előfizetned. A Pure VPN-nél most egy elképesztő akció keretein belül ha 2 évre fizetsz elő, havi 700 forintos áron juthasz hozzá a szolgáltatáshoz.