A Golden Euro online kaszinó befizetési csomagjának összértéke az €1000-t is meghaladja. Első számlafeltöltésedet a GOLDENWELCOME kóddal hajtsd végre, mely után 100% bónusz jár €100 erejéig. Az első három hónapban összesen hat további kódot tudsz felhasználni, az egyiket ráadásul korlátlan alkalommal! Az ajándék zsetonokkal bármely pénznyerő automatával játszhatsz.

 

Guns N'Roses Slot a 10Bet kaszinónál

 

A jó hír, hogy nem csak három hónapig tartanak a kedvezmények. Minden kedden igényelhetsz egy újabb 30%-os bónuszt korlátlan összeghatárig. Vasárnaponként pedig 50%-os bónuszra tehetsz szert, hogy a hét utolsó napja véletlenül se fulladjon unalomba: a €100 ingyen zsetonnal kockázatmentesen pörgethetsz kedvenc nyerőgépeiden. Találd meg a számodra ideális 3, 5 vagy 6 karral rendelkező online játékautomatát, vagy hajts rá a folyamatosan növekvő jackpotokra!

 

Ha inkább biztonsági játékosnak tartod magad, akkor a Golden Euro pénzvisszatérítési ajánlatára hívjuk fel a figyelmed. Minden alkalommal, amikor befizetsz, de nem használod fel egyik bónuszkódot sem, automatikusan jogosult leszel 25% cashback-re. Az így kapott bónuszt mindössze 10-szer kell megforgatnod, hogy kivehesd.

 

A már oly sokszor említett nyerőgépek mellett a videó póker kedvelői is megtalálhatják számításaikat a Golden Euro kaszinóban. Rengeteg különféle masina közül válogathatsz ebben a kategóriában, de van jónéhány blackjack és rulett variáns is, de ha csak egy gyors sorsjegy kaparásra van időd, azt is megteheted.

 

Guns N'Roses Slot a 10Bet kaszinónál

 

A Golden Euro olyannyira testre szabható, amennyire csak egy online kaszinónak lennie kell. A játék sebessége és a hangerő mellett átállíthatod a képméretet, variálhatod, hogy legyenek-e játék hangok és osztóhang. A pénznyerő automatáknál beállíthatsz előre különféle kiszállási feltételeket, például egy nagyobb nyeremény, vagy pörgetés szám megadásával. A kényelmesebb játékmenet érdekében a szóközzel is pörgethetsz, még csak kattintanod sem kell.

 

Ha soha ki nem apadó bónuszokra vágy, akkor irány a Golden Euro kaszinó. Hozd létre a számládat még ma, és élvezd a bónuszkódok nyújtotta extra előnyöket!